ANNIKA KITS

"Att hjälpa folk med det jag är bra på är roligt helt enkelt"

* Lic. Personlig tränare med specialkompetens inom konditionsutveckling

* Dip. löpcoach 

* Cert. mammamage-tränare

* Bäckenbottentränare

* Sexualrådgivare

Jag vill bryta folks tankemönster och "normer" kring träning. Behöver vi ett gym när vi tränar? Behöver vi redskap? Behöver vi ens byta om när vi tränar om vi har ont om tid? NOPE, inget av det!

Mår vi bättre av att vistas utomhus när vi tränar, JA!

Jag brinner för att ge människor bästa möjligheter att utveckla sin kondition på effektiva och forskningsbaserade vis, kunna coacha människor framåt i sin styrka/rörlighet och få dem att trivas med sin sexuella hälsa. Att äntligen även få dela med mig av mina recept och matkunskaper gör mitt jobb fantastiskt kul!


Alla dessa delar är viktiga och ger oss i slutändan en stabil, rörlig, skön och stark kropp att leva i som kan ta oss mot våra mål och få oss att må bra i vardagen. 

Jag började intressera mig för sexuell hälsa i samma veva som jag lärde mig mer om kroppen under min PT-utbildning. Att prata om sex, sexualitet och kroppens intima delar är för mig lika naturligt som att prata om löpteknik. Att kunna njuta fullt ut av sin kropp och inte förneka någon del ökar den sexuella hälsan och att se människor bli tillfreds med sin lust och glömma allt vad skam heter är något som gör mig oerhört lycklig å andras vägnar. Att inte njuta av den kropp du fått är som att köpa hem god bra mat och sen slänga den.

 

©2019 by Kits and tell. Proudly created with Wix.com